OVER ONS

FLEX-TECH INTEGRATED

Introductie:

In onze moderne samenleving is een betrouwbare internetverbinding een absolute noodzaak geworden. Of het nu gaat om het bijhouden van werkgerelateerde taken, communicatie met vrienden en familie, of het genieten van entertainment, we zijn steeds meer afhankelijk geworden van een stabiele connectie. Helaas kunnen er zich soms problemen voordoen, zoals het verplaatsen van een modem, het installeren van een extra telefoonstopcontact of storingen. Maar maak je geen zorgen, Flex-Tech Integrated N.V. staat voor je klaar om deze zorgen weg te nemen.

Verplaatsen en toevoegen van internetmodems en telefoonstopcontacten:

Flex-Tech Integrated N.V. begrijpt dat de behoeften van klanten kunnen veranderen en dat de locatie van internetmodems en telefoonstopcontacten soms moet worden aangepast. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om contact met ons op te nemen wanneer ze hun internetmodem willen verplaatsen of een extra stopcontact willen laten installeren. Onze ervaren technici zorgen voor een naadloze overgang, waarbij ze zorgen voor de juiste bekabeling en aansluiting, zodat u snel weer verbonden bent.

Storingen controleren en begeleiden:

Niets is frustrerender dan een internetstoring, vooral wanneer u midden in belangrijk werk zit of uw favoriete serie wilt streamen. Bij Flex-Tech Integrated N.V. begrijpen we het belang van een snel en efficiƫnt herstel van storingen. Wanneer onze klanten te maken krijgen met een internetstoring, kunnen ze op ons rekenen. Onze technici staan klaar om de storing te controleren en de oorzaak ervan te achterhalen. Als het probleem bij de internetprovider (zoals Telesur) ligt, begeleiden wij het proces verder en zorgen wij voor de nodige communicatie en coƶrdinatie. U kunt erop vertrouwen dat wij uw hoofdpijn overnemen, zodat u ongestoord verder kunt gaan met uw dagelijkse routine.